Skip to content

SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-07-28 14:23:08
JSON

Tax Registration Number: L93724401P
Administrators: Hysen Buzali
Scope: Ofrimin e shërbimeve jopublike, mjekësore, ambulatore, analiza, spitalore dhe të ngjashme në përputhje me legjislacionin në fuqi. Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kuruese dhe qendrave ambulatore të diagnostikimit në territorin e Shqipërisë, si dhe shërbime konsulencë në këtë fushë. Organizimi i qendrave të trajnimit dhe programe për edukimin e trajnimin e doktorëve, infermierëve dhe personelit administrativ. Aktivitet tregtar të aparaturave dhe pajisjeve mjekësore, mjete farmaceutike, shërbime logjistike për materiale/lëndë farmaceutike të përdorura në strukturat e diagnostikimit. Funksionimi dhe administrimi i farmacive të shitjes me pakicë dhe tregtimi me pakicë i barnave dhe produkteve farmaceutike. Në përgjithësi, shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme, të lejuar nga ligji për realizimin e objektit të aktivitetit të saj.
Other Trade Names: SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18.01.2019
District: Lushnje
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 12 371 000,00
Shares: 2
Parent Company: SPITALI CONTINENTAL, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 06.01.2015 sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi biznesi NIPT L51308022F, me adresë në Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Ali Demi, Ambientet e ish Kombinatit Poligrafik, Godinë 2 Katëshe, ngjitur me Kryegjyshatën, me administrator Hysen Buzali (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 28.07.2020)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Changes
Additions: *Kapitali i shoqerise eshte 100.000 euro dhe eshte konvertuar ne leke me kursin e kembimit te BSH te dates 27.07.2020 (1 euro=123.71 leke)
Address:

Seat:
Fier, Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta, (Lokal tregtie 1-kat, Banesë 2-kate), Pasuria nr. 25/202, Zona Kadastrale 8571

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 28.07.2020
Statuti I shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala