Skip to content

ELIPS 94
Last change(based on NBC extract ) made on: 2017-09-25 16:25:47
JSON

Tax Registration Number: K33928041P
Administrators: Taulant Hajro
Scope: Prodhim pijesh alkoolike e freskuese. Tregim artikujsh të ndryshëm ushqimor, bujqësor, blegtoral etj, trajtim dhe tregtim të preparateve të mbrojtjes se bimëve si brenda dhe jashtë vendit. Punishte për përpunim të fruta-perimeve.
Other Trade Names: ELIPS 94
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 10.01.1995
District: Maliq
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Korce Korçe KORCE Furgon Benz me targa AA 416 AO.
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Changes
Address:

Seat:
LIBONIK Fshati Libonik, Nr. 20, Libonik.

Telephone:
0822 54815

Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 29 488,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 1 025 589,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 650 480,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 199 235,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: -691 393,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:13 515 794,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:14 836 710,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 13 862 126,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016