Skip to content

T P L A N I

JSON

Tax Registration Number: K61521026Q
Administrators: Flamur Buçpapaj
Scope: Projektim ndërtim, rikonstruksion, montim, gërmime dheu punime eventuale, murature e beton arme, prishje dhe punime në toke të germuar. Prodhim materiale ndërtimi. Ndërtime civile dhe ekonomike: ndërtim civile-industriale-bujqësore deri në 5 kate, ndërtim banese. Ndërtime rrugore, ndërtime hekurudhore, ndërtime hidraulike, punime restaurimi punime shërbimi, etj.
Other Trade Names: T P L A N I
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 20.10.2005
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 13 000 000,00
Shares: 13 000
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Changes
Address:

Seat:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 3, Rruga Aleksander Moisiu, Ish Kinostudio Shqiperia e Re, Zona Kadastrale 8130, Pasuria Nr. 4/147

Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2017
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -1 167 496,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: -1 532 967,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 1 167 850,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 1 278 879,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:1 228 938,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 2 938 884,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015