Skip to content

DEUTSCHCOLOR
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-07 11:16:21
JSON

Tax Registration Number: L21326504J
Administrators: Luan Muça
Scope: Import, eksport, tregtim llaçrash, përgatitje tullash, pajisje hidrosanitare, inerte, prodhime llaçrash të gatshme, të thatë, të parapërgatitura për ndërtim dhe rrugë, në thasë dhe rifuxho, me bazë çimento, allçie, bitumi, koll, llaç, fino, bojak, stuko, bojra sintetike e natyrale me bazë pigmentesh hekuri dhe atyre organike, prodhime me bazë silikatesh dhe përgatitje tullash, inerte të granulomentrisë, punime të ndryshme të të gjitha këtyre materialeve, import, eksport i të gjitha këtyre.
Other Trade Names: DEUTSCHCOLOR Ihre professionelle Wahl!
Legal Form: Shoqëri aksionare SH.A
Foundation Year: 17.01.2012
District: Durrës
Country: Shqipëri
Initial Capital: 60 800 000,00
Shares: 100
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Board Members: Erion Hoxha, Alma Grabocka, Dorian Osmanaj
Assets: Tiranë, Automjeti me targë TR 9182 N
Durrës, Automjeti me targë AA 948 HF
Durrës, Automjet tip Mercedes Benz me targë AA 049 JV
Status: Aktiv
License(s): III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Autostrada Tiranë - Durrës, Km 30, godina DELTA, Nr. Pasurise 1/485, Zona Kadastrale 8515.

Address:
1) Tiranë, Rruga "Labinoti", Nr.1 (Përballë 7- Xhuxhave)
2) Tiranë, Rruga Arif Hasko, Sauk, Njësia Bashkiake Nr. 2, Godinë 3 katëshe, Kati i parë
3) Vlorë, Lagjja 11, Rruga Muço Aliu, Godinë 1 katëshe, Zona Kadastrale 8605, Nr. Pasurie 11/94/1
4) Durrës, Lagjja 17, Rruga Zef Kaçulini, Zona Kadastrale 8513, Godinë me Nr. Pasurie 2/707, Kati I re
5) Durrës, Rruga Deshmorët, Lagjja 11, Ndërtesë 1 kat, Nr. Pasurie 1/569, Zona Kadastrale 8514
6) Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.2, Rruga e Qelqit, Pallati 54, Kati i parë, Kombinat
7) Fier, Lushnje, Lagjja Xhevdet Nepravishta, Bulevardi Kongresi, Godina nr. 1
8) Vlorë, Sarandë, Lagjja 2, Rruga Mbretëresha Geraldinë, Pallati Vëllezërit Myrtaj shpk, Kati i parë
9) Tiranë, Kashar, YZBERISH, Rruga Aleksandri i Madh, pallati i ndërtuar nga "2 Art Konstruksion", Komuna Kashar
10) Durrës, Maminas, VLASHAJ, Ndërtimi i fabrikës së Deutschcolor, Autostrada Tiranë-Durrës, Zona Kadastrale 3796
11) Fier, Lagjja 11 Janari, Rruga Ramiz Arianitasi, Kati i parë
12) Korçë, Lagjja 16, Rruga 28 Nëntori, Godina Nr.1
13) Tiranë, Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi Xhura, Godinë 1 katëshe, 4B, Zona Kadastrale 8130, Nr. Pasurie 5/205
14) Korçë, Bulgarec, Zona kadastrale 1310, Nr. pasurisë 122/39, Vol.11, Faqe 125, Nr. Indeksi Harte K34-126
15) Elbasan, Brigada 17 Sulmuese, Rruga Thoma Kaleshi, Pallat 5 Katësh, Kati i parë, Zona Kadastrale 8522, Nr.Pasurie 4/371 N-N2
16) Tiranë, Kamëz, Rruga Bulevardi Blu, Lagjja 2, Nr.205
17) Tiranë, Rruga e Barrikadave, Nr. 186, Kati i parë, me numër pasurie 4430

Email address:
info@deutschcolor.de

Telephone:
0689089502

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.09.2019
Akti i themelimit
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 28.01.2011
Kontrate shit-blerje kuotash 03.02.2014
Vendimi per shnderrimin ne shoqeri anonime 19.05.2014
Vendimi i asamblese se aksionereve per zmadhimin e kapitalit 20.07.2016
Kontrate dhurimi kuotash 02.10.2017
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: 22 027 312,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 17 178 978,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: 11 481 026,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: 12 546 708,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2014: 8 074 635,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2013: 8 313 617,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2012: 3 638 482,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:730 731 552,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:581 739 878,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:421 356 007,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:418 223 632,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2014: 245 481 936,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2013: 169 850 174,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2012: 64 276 259,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2014
2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala