Skip to content

HIPPO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-23 15:57:29
JSON

Tax Registration Number: L51909019I
Administrators: Meland Qirko
Scope: Aktivitet në fushën e tregtisë: Import - Eksport si dhe tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm të lejuar nga ligji, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, hidraulike, makinave dhe automjeteve të tonazheve të ndryshme, pllakave të të gjitha llojeve, plastikës, gomës, lëndëve drusore dhe mobiljeve, linjave të prodhimit dhe përpunimit, makinerive të llojeve dhe tonazheve e ndryshme, por pa u kufizuar vetëm në këto, përveç mallrave tregtimi i të cilave kërkon liçensë të veçantë si dhe importimin e lëndëve të parë për prodhim. Aktivitet në fushën e marketingut: Funksione të agjentit të shitjes për shoqëri vendase dhe të huaja, duke hapur degë apo zyra në vende të huaja për arritjen e objektivave të shoqërisë, duke kryer të gjitha veprimet që lidhen me këtë veprimtari. Aktivitet në fushën e shërbimeve: Hapje agjensish - turistike, spedicioni, detare, transporti, shitje për shoqëri vendase dhe të huaja etj. Hapja e Bar- Restoranteve, Picerive e aktivitet në fushën e Hoteleri -Turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj. Vetëm për shërbime postare.
Other Trade Names: HIPPO
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 06.07.2015
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Child Company: Maxi Hippo, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 04.11.2016 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L62310016U, me adresë në Tiranë, Njësia Nr. 9, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopeia, me administrator Meland Qirko, me status aktiv. HIPPO shpk zotëron 100% të kapitalit të kësaj shoqërie (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 22.11.2019)
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Nr. 7, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea.

Email address:
mqirko@yahoo.com

Telephone:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi 22.06.2016
Kontrate dhurimi 06.10.2016
Financial Documents: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -2 446 138,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2017: 2 213 561,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2016: -2 171 985,00
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2015: -2 399 852,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2018:121 894 194,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2017:130 120 204,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2016:107 049 075,00
Annual Turnover (ALL Lekë) 2015:12 330 221,00

Profit before tax versus Annual Turnover (in percentage) over the years:

2015
2016
2017
2018

Worked By : A.Lala