Skip to content

BIG SCREEN PRODUCTION sh.p.k
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-01-29 16:11:17
JSON

Tax Registration Number: L71830007U
Administrators: Gerian Kuka
Scope: Prodhimin dhe shperndarjen ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj te filmave artistike te metrazhit te ,gjate, te mesem, dhe te shkurter, te dokumentareve, te filmave vizatimore, filmave publicitare dhe programeve audio-vizuale ne te gjitha format ekzistuese. Organizimi i Aktiviteteve kinematografike, artistike dhe audio vizualete çdo lloji ne Shqiperi dhe jashte kufijve te saj.
Other Trade Names: BIG SCREEN PRODUCTION sh.p.k
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Foundation Year: 22.06.2017
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership:
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë Rruga "George W Bush", Nr. 20, Dy kullat perballe parlamentit, Kulla e 1, Kati i 2

Telephone:
682005610

Akte Tjetërsim Kapitali:
Financial Documents:
Financial Information