Skip to content

AKE GROUP
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 08:13:05
JSON

Tax Registration Number: L81312012V
Administrators: Edmond Sedefi
Scope: Tregti me shumicë dhe pakicë e kafesë, dhe nënprodukteve të saj. Tregti me shumicë dhe pakicë e qumështit dhe të ujit, çajit etj,. Import – Eksport i tyre.
Other Trade Names: AKE GROUP
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.01.2018
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Kosovë
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Tirane, Mjeti Tip ATP Volkswagen Caddy me Targë TR 7215 U; Tirane, Mjeti Tip ATP Volkswagen Caddy me Targë AA 407 OO
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.1, Rruga Ish Poligrafiku, Godinë 2 Katëshe në Zonën Kadastrale 8180, Nr.Pasurisë 6/75/ND,Vol.34, Faqe 102, pranë Urës, së Shkozës

Email address:
edmond.sedefi@gmail.com

Telephone:
0672020515

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani