Skip to content

WOLF BAU
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-03-26 13:29:50
JSON

Tax Registration Number: L87515504B
Administrators: Kastriot Blakaj
Scope: Veprimtari në fushën e ndërtimit. Gërmime dheu me punime eventuale muraturë dhe beton arme, prishje dhe punime në tokë të gërmuar. Ndërtime civile-industriale-turistike, bujqësore, deri në 5 kate, rikonstruksione. Ndërtim banesa me skelete mbi 8 kate. Ndërtim rrugëve të kategorive të ndryshme II, III, IV, V, punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rrugë, ndërtim mbishtresa rrugore. Ndërtim ura dhe vepra arti mbi 10 m, ndërtim ujësjellës, impiante vaditje, punime mbrojtje të sistemit hidraulik, çimentime, etj. Sillosa, kulla uji prej beton - arme, metalike, punime karpenterie druri. Tregtim automjete të çdo lloji, marke, tonazhi, si dhe pjesë këmbimi për to. Tregtim pajisjesh elektroshtëpiake, higjieno-sanitare, hidaulike. Import-eksport me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshme industriale, bujqësore, mjekësore. Tregtim i pijeve alkoolike, freskuese, të ujit si dhe përpunimi i tyre. Tregtim i materialeve të ndërtimit.
Other Trade Names: WOLF BAU SHPK
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 03.01.2018
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Kosovë
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë, Shënkoll, Lagjja "Grykë-Lumi Nr. 2", Rruga "Anton Çeta", Pasuria me nr. 11/148, zona kadastrale 1879.

Email address:
kastriot11@hotmail.co.uk

Telephone:
0037744148646; 004915224372140

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 26.03.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents: Pasqyrat Financiare 2018
Financial Information
Profit before Tax (ALL Albanian Currency Lekë) 2018: -438 392,00
Worked By : L.Kanani