Skip to content

NOVAAKTI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-11-02 14:38:45
JSON

Tax Registration Number: L91806016Q
Administrators: Argus Xoxi
Scope: Tregtim Automjete transporti, rrugore, detare, bujqësore, teknologjike dhe pjesë ndërrimi për to, autogoma, lubrifikantë, bateri akumulatore etj. Shërbime dhe riparime të automjeteve të të gjitha markave, llojeve dhe destinacioneve. Transport malllrash dhe udhëtarësh. Pastrim mbeturinash urbane dhe spitalore, tregtim pajisje dhe aksesorë për këtë aktivitet. Tregtim dhe riparime për pajisje pompimi si edhe pajisje për gjenerim energjie e pjesë për to. Ndërtime e riparime objektesh industriale dhe civile. Tregtim materiale dhe aksesorë ndërtimi, mobilje etj. Konsulenca inxhinierike, arkitektonike, energjitike, juridike, trajnimi, përkthimi. Konsulencë Kontabël. Tregtim dhe mirembajtje, pajisje elektrike, elektronike, elektroshtëpiake, mobileri, ashensorë, kondicionerë etj. Tregtim makineri pajisje, pjesë bujqësore, shërbime bujqësore.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 27.05.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: E Huaj
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Bardhok Biba, Pallati Hodaj Sh.A , Nr. 10 1001

Email address:
argusxoxi@gmail.com; apcon@abcom.al

Telephone:
0682029399

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Akti i themelimit
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala