Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Drilon Zajmi
Rezultate gjithsej: 1

LUXODE STUDIO (ish " NOVAKTI")

L61415029I
(Tregti me shumice i nenprodukteve te hidrokarbure. Sherbime: urbanistike dhe arkitektonike te llojeve te ndryshme, Tregti: Import-tregtim automjete, pjese nderrimi, autogoma, bateri, lubrifikante, makineri, paj)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni