Skip to content

ALT-NET
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 13:46:15
JSON

Tax Registration Number: M01510030I
Administrators: Fatos Koçi
Scope: Ofrimi i rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike internet,trasmetim të dhënash. Montime sistemi sigurie si dhe shërbime elektrike. Rimbushje elektronike.
Other Trade Names: ALT-NET
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.03.2020
District: Vorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bërxull, Domje, Rruga" Stacioni i Pompave 009", ndërtesë 1-katëshe, Zona Kadastrale 1514

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani