Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatos Koçi
Rezultate gjithsej: 3

ALT-NET

M01510030I
(Ofrimi i rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike internet,trasmetim të dhënash. Montime sistemi sigurie si dhe shërbime elektrike. Rimbushje elektronike.)

Tirane ALL

JUSI BULMET

M02401014D
(Shitje me pakice dhe shumice te produkteve te bulmetit)

Vorë ALL

TESIDEM ALBANIA

M21310040L
(lmport-eksport te pjeseve te kembimit, pjese kembimi, servis per riparime automjeteve te te gjitha llojeve dhe te tipeve te ndryshme, duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi, import eksport tregti m)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni