Skip to content

RED DIAMOND & ZANOL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-10-16 13:59:13
JSON

Tax Registration Number: M02215004O
Administrators: Engjellushe Baroni
Scope: Investim ne fushen energjitike, rehabilitim dhe operim per ndertimin e hidrocentraleve, kryerjen e veprimtarise ndertimore sipas legjislacionit shqiptar per ndertimin dhe rehabilitimin e hidrocentraleve , prodhim dhe tregtim te energjise elektrike, import-eksport sipas legjislacionit shqiptar, kultivim peshku.
Other Trade Names: RED DIAMOND & ZANOL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.10.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri; Itali
Initial Capital: 200 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "N.Tupe", H.1, Ap.13, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani