Skip to content

KACNIA HOXHA 1 D.I.O.E.M
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 14:33:29
JSON

Tax Registration Number: M06512701L
Administrators: Ismail Hoxha
Scope: Import-Eksport, shfrytëzim, kërkim, zbulim, prodhim, të mineralit të kromit në miniera. Eksport të mineralit të kromit të objekteve "Shtrungës", "Maja e Hurdhës", Druri Boshtive.
Other Trade Names: KACNIA HOXHA 1 D.I.O.E.M
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.03.2020
District: Dibër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 25 696 170,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Dibër, Peshkopi, Lagjja e Re, Rruga "Gjokë Doçi", Blloku Privat, Nr.7

Email address:
ili1234@gmail.com

Telephone:
0686273470

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani