Skip to content

IMI - FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61805006W
Administrator: Irakli Mio
Objekti i Veprimtarisë: Blerjen dhe shitjen me shumicë dhe pakicë, nëpërmjet import-eksportit ose brenda vendit të produkteve farmaceutike dhe veterinere, të aparateve dhe pajisjeve mjekësore, dentare dhe optike dhe të produkteve ushqimore e të përdorimit të gjere si dhe transportimin e tyre. Prodhim dhe tregtim: tabletë, drashe, bustina, solucione injektabel, preparate galenike si dhe prodhime kozmetike.
Emërtime të tjera Tregtare: IMI - FARMA;IMI Farma 1;IMI Farma 2
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 09.03.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Automjet Opel Combo AA 458 IU
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
X - Leje e integruar mjedisore
II.7.B.2 - Tregtimi me shumicë i barnave (për kafshë)
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.C - Prodhimi i barnave
II.7.C.2 - Prodhimi i barnave (për kafshë)
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE ISUF ELEZI PALLATET COLOMBO 2

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Komuna e Parisit, Zona Kadastrale nr.8270, Vol73, Fq.177, vol.68, fq.121 Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Abdi Toptani 1001, Toptani Shoping Center, Seksioni B - 1, Kati perdhe Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Asim Vokshi, Zona Kadastrale 8350, Nr Pasurie 4/72+1-1, Hyrja 1, Apartamenti 1 Tirane Tirane TIRANE Tirane, rruga "Muhamet Gjollesha", nr.48. Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Zonja Curre, ndertese nje kateshe me nr.pasurie 7/564/1, zona kadastrale 8150 Tirane Farke LUNDER TEG, njesia C005, niveli -2, Rruga Nacionale Tirane-Elbasan . Tirane Tirane TIRANE Rruga Irfan Tomini, sot Rruga Isuf Elezi, Nr. 22/4 Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr.7, Rruga Myslym Shyri, Pallati nr.1, Shkalla 3, Apartamenti 49, Kati 1 (Farmaci) Durres Xhafzotaj XHAFZOTAJ Autostrada Durres Tirane Km.6, Godine 3 Kateshe, Zona Kadastrale 2574, Nr.Pasurie 157/202 ( prodhim, magazinim dhe tregtim barna, produkte veterinare dhe kozmetike) Tirane Tirane TIRANE Rruga "Isuf Elezi",Pallati "Colombo 2" Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Abdyl Frasheri, Kulla Nr.2, Kati 1(Tregtim produkte kozmetike) Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Gjergj Fishta, Rruga "Reshit Çollaku", Pallati Shallvareve, Kati i Pare (bodrum) .

Telefoni:
42215500

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 488 384,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 761 749,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 572 339,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 7 570 703,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 6 421 623,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:927 128 978,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 064 794 243,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 950 452 653,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016