Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Irakli Mio
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

IMI - FARMA

J61805006W
(Blerjen dhe shitjen me shumicë dhe pakicë, nëpërmjet import-eksportit ose brenda vendit të produkteve farmaceutike dhe veterinere, të aparateve dhe pajisjeve mjekësore, dentare dhe optike dhe të produkt)

Tiranë 6761749 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni