Skip to content

DIMEX

JSON

NIPT: J61805519O
Administrator: Dhimiter Roko
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin e pluhurave larës dhe lëngjeve larës dhe çdo lloj detergjenti, tregti me shumicë e pakicë në formën import eksport të pluhurave dhe lëngjeve larës, import i lëndës se pare baze të çdo detergjenti, prodhimin dhe ambalazhimin e artikujve dhe produkteve ushqimore, industriale, kimike, kozmetike, treg me pakicë të karburanteve, të lëndëve djegëse, vajrave lubrifikante, transport të mallrave te ndryshme, bar, restorante
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.03.1994
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 19 265 280,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Çështje Ligjore: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës L.14 RR TIRANA

Adresa:
Durrës , FURGON DR 1043E Durrës Durrës Durrës FURGON DR2071D BENZ Tiranë Lekaj SHKOZET ISH ORMN Durrës Durrës Durrës Lagjia 14,rruga Tirana, Shkozet, tek ish-ORMN , Furgon FIAT DUCATO DR 6678 E

Telefoni:
05264287

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 975 371,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 015 171,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 818 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 393 897,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 999 631,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 35 424 045,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015