Skip to content

LORENZO-TIRANA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-19 13:18:52
JSON

NIPT: J61811035T
Administrator: Ilir Haxhiymeri
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, shitje e llullave, import-eksport,tregtim te lendeve te para ndihmese, pajisjeve e makinerive per prodhimin e llullave.Nxjerrjen, grumbullimin e perpunimin te lendes se pare te shqopes ne funksion te prodhimit te llullave.
Emërtime të tjera Tregtare: LORENZO-TIRANA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.12.1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 80 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, FABRIKA LLULLAVE

Telefoni:
0682186772

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 3 979 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 6 352 118,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 976 767,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 12 167 777,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 727 424,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:62 754 859,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:74 702 791,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 70 740 692,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016