Skip to content

DURRES KURUM SHIPPING Zotëruese e një konçesioni Më shumë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-07 12:05:08
JSON

NIPT: J61811539M
Administrator: Asim Bregu
Objekti i Veprimtarisë: Riparim, ndërtim dhe rindërtim i njësive lundruese. Prodhim i pajisjeve të njësive lundruese. Eksporti i prodhimeve të saj. Ndërtim i konstruksioneve të çelikut, drurit dhe materialeve plastike. Kryerja e tregtisë me prodhimet e veta dhe furnizimi pa ndërmjetës në vend dhe jashtë shtetit. Prodhime industrial të ngjashme me ndërtimin e njësive lundruese dhe të elementeve të tyre. Veprimtari transporti detar, tokësor dhe hekurudhor dhe shërbime logjistike për nevojat e veta dhe palëve të treta. Kryerja e shërbimeve industrial për nevojat e veta dhe të palëve të treta. Veprimtari turistik-hoteliere për punonjësit e shoqërisë dhe për palët e treta. Bërje joint-venture, Partneritet Publik- Privat dhe Partneritet Privat-Privat në lidhje me shërbimet plotësuese dhe aktivitete portale të të gjitha llojeve. Agjenci Detare dhe Spedicionare. Agjenci Doganore. Magazine Doganore. Aktivitet i ngarkim shkarkimit të anijeve.
Emërtime të tjera Tregtare: DURRES KURUM SHIPPING
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.05.1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 032 499 486,00
Numri i pjesëve: 1
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Kati 2, Nr. 21

Adresa:
Durres Durres DURRES Lagjja nr.1, Rruga Egnatia, Pallati Fly, kati i nente

Telefoni:
692043240

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 417 960,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 24 459 471,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 26 621 716,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 419 837,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:30 385 765,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:56 141 378,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016