Skip to content

FUFARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-13 12:08:23
JSON

NIPT: J61825037N
Administrator: Isuf Berberi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim, import, eksport me shumice dhe pakice, grumbullim, shpërndarje, përpunim medikamente, material, bime, lende të para, artikuj gjysme të përpunuar, aparatura, pajisje laboratorike farmaceutike, mjekësore. Prodhim, ambalazhim, paketim, medikamente dhe material mjekësore.
Emërtime të tjera Tregtare: FUFARMA (Farmacia 1) (Farmacia 2)" FUFARMA (Farmacia 3)" " FUFARMA (Farmacia 4 )"
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 17.10.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 181 296 000,00
Numri i pjesëve: 181 296
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Mihal Tase, Isuf Berberi, Marsela Berberi
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE TR 9723 I Tirane Tirane TIRANE Benz me targe AA824 ET Tirane Tirane TIRANE AA 431 EU Tirane Tirane TIRANE TR 6450 M Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Cadi, me targa TR 6851 U Tirane Tirane TIRANE BENZ TR 8481 D Tirane Kashar MEZEZ Spitali Hygeia, Autostrada Tirane - Durres, rruga sekondare, Km.1, Fushe Mezez, Tirane Tirane TIRANE RENO TR 4316 C Tirane Tirane TIRANE Benz me targe TR 3111 N Tirane Tirane TIRANE Rruga "Bardhyl", Nr.105. Tirane Tirane TIRANE Kamion Mercedes Benz, TR 6418 M Tirane Tirane TIRANE Automjet Benz,TR 1863 I Tirane Tirane TIRANE Citroen Berlingo me targe AA 944 FA Tirane Tirane TIRANE Automjet Citroen, TR 2857 P Tirane Tirane TIRANE AA 814 IK Tirane Tirane TIRANE IVEKO TR 7378 D Tirane Tirane TIRANE MAN TR 4168 B Tirane Tirane TIRANE BENZ TR 6325 E 12 Tirane Tirane TIRANE AA 813 IK Tirane Tirane TIRANE Golf me targe AA 265 BO Tirane Tirane TIRANE AA 857 IN Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.3, Rruga Nikolla Zoraqi, Ndertesa.19, Kati.1, Farmacia Nr.4 Tirane Tirane TIRANE Automjet Citroen, TR 2856 P
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga "Nikolla Zoraqi",Ndërtesa 19,Hyrja 1,Njesia Bashkiake Nr.3

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 20 367 268,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 16 155 965,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 16 722 484,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 26 599 294,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:948 035 019,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 16 155 965,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015