Skip to content

BIOMETRIC ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61827062E
Administrator: Artur Kadareja
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, tregtim me shumicë-pakicë e mallrave, materialeve dhe pajisjeve elektromjekësore, barnave, artikujve të ndryshëm industriale, etj. Veprimtari dhe shërbime të tjera të lejuara nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: BIOMETRIC ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.08.1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 250 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Vllazen Huta, pallati Vila Park, shkalla 1, kati 6,ap 25

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga "Myslym Keta", magazina e ish Rezervave te Shtetit, Tufine. Tirane Tirane TIRANE Rruga "Vllazën Huta", pallati i ri, Vila Park, kati përdhe

Telefoni:
42232406

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 140 641 739,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 156 287 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 147 162 836,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 117 047 276,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 154 552 213,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 896 411 103,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:591 998 637,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 574 196 648,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016