Skip to content

ALBTOURS"D"-VAS tour operatore

JSON

NIPT: J62001503J
Administrator: Enver Mehmeti
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i udhëtimeve turistike brenda dhe jashtë vendit. Shitje bileta avioni dhe trageti. Për kryerjen e veprimtarisë së saj shoqëria do të hape njësi Shërbimi e Tregtimi, duke bashkëpunuar me persona fizik e juridik vendas dhe të huaj. Agjent në sigurime. Shitje bileta online
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.09.1994
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 23 400 000,00
Numri i pjesëve: 23 400
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja: Nr.4, Rruga "Prokop Meksi"

Adresa:
FIER, Lagjja 29 Nentori. Durrës Nikel NIKEL Rruga Vore-Rinas, Aeroporti Nene Tereza, zyra nr 109, kati nr 1, hyrja nr 1 Tiranë, Rruga: "Deshmoret e 4 Shkurtit", Perballe VODAFONIT. Tiranë Tiranë Tiranë Rruga:" Mine Peza", Pallati 102. KASHAR, Komuna Kashar tek QTU. Tiranë, Njesia bashkiake nr 10, Rruga e Kavajës, kodi postar 1001, zona kadastrale 8380

Telefoni:
042/53342

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 806 956,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 192 933,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 13 450 024,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 12 988 128,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 811 320 513,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 155 916 207,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015