Skip to content

MONTAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J62009007F
Administrator: Skënder Lufi
Objekti i Veprimtarisë: Importi, eksporti, tregtimi me shumicë dhe pakicë i mallrave : pajisje, aparatura dhe materiale mjekësore dhe laboratorike, sisteme dhe impiante spitalore, barna, medikamente dhe lende të para për prodhimin e tyre; pajisje, aparatura, makineri, impiante, materiale dhe artikuj për përdorime të ndryshme (kërkimor-shkencor, mësimor, testues diagnostikues, publik, komunal, industrial, shtëpiak, etj). Instalimi, riparimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve, aparaturave, makinerive, impianteve dhe sistemeve të sipërshënuara. Hapje depo farmaceutike, klinika mjekësore, laboratorike, spitale.
Emërtime të tjera Tregtare: MONTAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.12.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 200 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: irane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen Caddy me targa AA 843 DC Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Volkswagen Caddy me targa TR 7035 U
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE DERVISH HIMA-3KULLAT K.3 AP9/2

Adresa:
Tirane Kashar KASHAR Rruga Teodor Keko, Kompleksi "Edglis", Unaza e Madhe T Tirane Tirane TIRANE Njesia Nr. 2, Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, Shkalla 1, Apartamenti 3/A Tirane Tirane TIRANE Rruga Abdi Kazani, Pallati 1, shk.1, ap. 3/B

Adresa Email:
slufi@montalshpk.com

Telefoni:
692088447

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 276 584 690,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 279 638 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 226 636 167,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 181 546 466,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 97 720 376,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:887 788 099,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:764 711 787,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 634 364 960,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016