Skip to content

ALSTEZO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J63208420N
Administrator: Albert Zogo
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim objektesh mbi tete kate. Autoshkolle për përgatitjen e të gjithë kategorive të drejtuesve të mjeteve motorike, për të gjitha shkallet dhe kategoritë, Autoservise, kolaudim të te gjithë llojeve të automjeteve dhe parking, import-eksport dhe tregti me shumicë e pakicë të materialeve të pjesëve të këmbimit për automjete dhe autotraktora të tipave të ndryshme, dhe import-eksport e tregtim të makinerive dhe pajisjeve për Autoservise. Lyerjen, lustrimin, ringjyrosjen dhe risprucimin e makinave dhe mjeteve të transportit rrugor. Larje mjetesh motorike.
Emërtime të tjera Tregtare: ALSTEZO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 31.10.1995
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 75 160 000,00
Numri i pjesëve: 7 516
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjia Kryengritja e Fierit

Adresa:
Vlore Sarande SARANDE Lagjja Nr.2, rruga Gjergji Araniti, godina nr.1, Sarande. Kukes BAJRAM CURRI BAJRAM CURRI Lagjja Dardania, rruga Beselidhja e Malesise, godina nr.5, Bajram Curri ( Tropoje ). Diber Burrel BURREL Lagjja Pjeter Budi, rruga Formula e Pagezimit, zona kadastrale 1326, numer pasurie 6/182. Tirane Tirane TIRANE "MALIQ MUÇA" PLL.63 Korce Korçe KORCE Lagjja Industriale, ish SMT-ja, Zona kadastrale 8561, Nr. Pasurie 4/916 Shkoder Shkoder SHKODER Zona kadastrale 2363, numer pasurie 71/1. Tirane Tirane TIRANE ZOGU I PARE TREG PJESE KEMBI Elbasan Bradashesh KATUND I RI Autostrada "Elbasan - Tirane", kilometri 1, perbri supermarket "GEGA". Tirane Kashar KASHAR Autostrada Tiran - Durres", km 7.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 20 540 858,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 31 282 048,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 757 461,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 9 932 497,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 9 153 135,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:256 760 736,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:196 367 536,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 164 394 594,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016