Skip to content

ERZENI/SH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: J66902027T
Administrator: Artor Lesha
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi pajisje, prodhime tavoline e karrige metali, prodhime mobilieri të buta, tekstile të ndryshme, import eksport tregtim me shumicë e pakicë të prodhimeve industrial, ushqimore, produkteve bujqësore, elektroshtepiake, materiale ndërtimi, plehrave kimike, material dhe pjese këmbimit të tyre, sherime servisi automjetesh, import eksport tregtimin me shumicë I vajrave lubrifikante e karburanteve, ndërtim. Transport për vete dhe të trete. Materiale dhe pajisje elektrike të gjitha llojeve. Import eksport, prodhim, blerje dhe tregtim për pajisje dhe mobilieri spitalore.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.01.1995
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 35 585 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: SHKODER AA 168 BY, Furgon, Benz Sprinter Shkoder Shkoder SHKODER SH 8952 D, Kamion, Mercedes Benz, ngjyre e bardhe Shkoder Shkoder SHKODER SH 6982 D, Kamion, Man, ngjyre blu
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1 - Për ndikimin në mjedis
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHKODER Lagjja Bahçallek, Rruga Nacionale Shkoder-Tirane, nr pasurie 17/910, zona kadastrale 8591

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.8, Rruga Ferit Xhajko, perballe restorant Durresi, Zona Kadastrale nr.8360 Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr.7, Rruga Ana Komnena, Ndertim objekti Korpusi Avokatia Shkoder Bushat KOSMAC Rruga Nacionale Bushat-Shkoder, godine 3 kateshe, kati III-te, nr 1 (magazine) Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Qemal Draçini, prane bankes UBA Tirane Tirane TIRANE Ne kryqezimin e Rruges Ismail Qemali dhe Rruga 4 Shkurti, Pallat 9 katesh, nr pasurie 3/99, zona kadastrale 8270 Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Zona Industriale, Magazina me Nr.Pasurie 11/116, Zona Kadastrale 8592 Shkoder Shkoder Tirane Tirane TIRANE Tirane, Rruga Jordan Misja, Pallati Nr I, Hyrja V, (Per reklamim)

Telefoni:
682026498

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 111 396 980,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 131 161 140,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 340 930 148,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 87 976 546,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 11 319 185,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:641 682 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:909 107 470,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 313 135 069,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016