Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artor Lesha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ERZENI/SH (Ish ARZENI)

J66902027T
(Prodhim dhe tregetimi brenda dhe jashte vendit me shumice dhe pakice i mobiljeve te gjitha llojeve per objekte banimi, objekte publike, te sistemit shkollor, administrativ, shendetesor, te biznesit, me baze dru)

Shkodër 131161140 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni