Skip to content

"DUKA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J77411203S
Administrator: Adhurim Duka, Majola Qatja
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim të materialeve të ndërtimit, ndërtime e shtrime rrugësh, punime dhe gërmime me makina të renda, pune rrugësh dhe digash, shtrimesh, ndërtimit, servis makinash, pjese këmbimi dhe çdo lloj tjetër punimi objektesh Shërbime komunale të te gjitha llojeve. tregtim me shumice e pakice të artikujve të ndryshëm industrial, ushqimore, etj. Diferencim, riciklim i mbeturinave urbane. Vlerësim i ndikimit dhe impakti në mjedis, auditim dhe ekspertize mjedisore, studim, projektim dhe zbatim të projekteve mjedisore.
Emërtime të tjera Tregtare: DUKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 18.09.1997
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 46 102 422,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
-
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VLORE Lagjja Pavaresia, Rruga Mato Robi, Kulla Ferati nr.2, kati 1

Adresa:
Vlore Vlore VLORE Impiant prodhim betoni tek Ish Fabrika e Çimentos Vlore Vlore VLORE Lagjja Pavaresia, Objekt ndertimi pallat pas Shkolles Industriale Vlore Shushice SHUSHICE Fshati Llakatund, Impiant prodhim inertesh Vlore Vlore VLORE Lagjja Uji i Ftohte, Rruga Murat Terbaçi, Objekt ndertimi pallat prane Ktheses te 7 Pallatet

Telefoni:
682035670

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 45 651 428,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 50 654 184,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 17 472 127,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 132 061 646,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 21 220 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:205 063 555,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:218 776 543,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 180 158 861,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016