Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Adhurim Duka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"DUKA" (ish "DUKAJ") ( shoqeria e perthithur "D1-ALB")

J77411203S
(Prodhim te materialeve te ndertimit, ndertime e shtrime rrugesh, punime dhe germime me makina te renda , pune rrugesh dhe digash, shtrimesh , ndertimit, servis makinash, pjese kembimi dhe cdo lloj tjeter punimi)

Vlorë 50654184 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni