Skip to content

LEKLI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J81624501L
Administrator: Luan Lekli
Objekti i Veprimtarisë: Tregimi i bimëve medicinale me shumice dhe pakice, import eksport, tregtimi i artikujve të ndryshëm të konsumit të gjere industrial dhe ushqimor, prodhime bujqësore dhe blegtorale, import eksport të lendeve të para, materialeve, pajisjeve dhe makinerive, të pjesëve të këmbimit, për to me shumice e pakice, import të prodhimeve farmaceutike dhe pajisjeve mjekësore si dhe tregtimin e tyre me shumice e pakice, transport ndërkombëtar të mallrave, operacione tregtare e komisionere, dhënie garancive të ndryshme ndaj çdo të treti, marrje dhe dhënie kredie me çfarëdo lloj kushti dhe për llogari të cilitdo të treti, operacione burse, kambio në çdo treg financiar botëror dhe çdo aktivitet tjetër që veças ose se bashku me ato që përmendem me sipër do të konsiderohet i përshtatshëm dhe me leverdi për rritjen dhe zhvillimin e firmës.
Emërtime të tjera Tregtare: LEKLI, LEKLI 2
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.12.1994
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 40 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DURRES L.7 RR. A. GOGA 800

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 2, Blv. Bajram Curri, Nd. 172, H. 8, 1010 Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Reshit Petrela, Nd 14, H.21, Nr.P.7/143+3-N10

Telefoni:
689005483

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 47 889 971,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 36 898 641,30
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 14 638 786,69
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 104 082,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 752 116,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:660 122 592,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:437 679 855,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 267 173 149,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016