Skip to content

Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J82019001J
Administrator: Agron Morava
Objekti i Veprimtarisë: Botime, libra, fletore, kartoleri si edhe çfarëdo lloj që ka lidhje me shtypshkrime e botime di dhe tregtimin e tyre me shumice e pakice. Shtypshkrime të karakterit sekret, me elemente sigurie. Aktivitet në fushën e ndërtimeve, në fushën e prodhimit e shitjeve të mobilieve, prodhim e tregtim letre, kartoni, kancelari, pajisjesh elektronike, automjete, aktivitet i të gjitha shërbimeve baze të telekomunikacioneve dhe elektronike, veprimtari biznesi në përputhje me legjislacionin në fuqi. Shtypshkrime, punime librash dhe rrjet shpërndarës se librit në qytetet kryesore të vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: SHTYPSHKRONJA MORAVA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.08.1998
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 98 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Volkswagen,ATP,2KA CADDY me Targe TR 5612 R.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE LAPRAKE

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Gjin Bue Shpata, Bar kafe libri prane stadiumit Dinamo

Telefoni:
682021136

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 177 984,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 947 171,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 6 812 337,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 452 249,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 062 649,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:36 609 689,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:41 035 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 33 006 911,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016