Skip to content

REJSI FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 10:03:14
JSON

NIPT: J91419001U
Administrator: Nexhat Sheqi, Merita Sheqi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport te artikujve farmaceutike e kozmetike, te bimeve medicionale te lendeve te para per prodhime farmaceutike e kozmetike. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve farmaceutike e kozmetike, te bimeve medicinale, te lendeve te para per prodhime farmaceutike e kozmetike. Import-export, blerje-shitje brenda vendit te materjaleve te ndertimit per qellime te aktivitetit te shoqerise.Blerje shitje te materialeve te ndryshme industriale per qellime ndertimi dhe kontraktim per punime te veçanta ndertuese per qellime te aktivitetit te shoqerise.
Emërtime të tjera Tregtare: REJSI FARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.02.1999
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull/Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy me targe TR 8592 L Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 5684 S Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe AA 988 AP Tirane Vore VORE Autoveture Smart, me targe AA 800 FV Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe AA 820 AI Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 8271 P Tirane Vore VORE Volkswagen Polo me targe TR 7221 L Tirane Vore VORE Motociklete 50cc, me targe Cad 742 Tirane Vore VORE Autoveture Smart, me targe AA 193 IV Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy AA 625 ON. Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy AA 826 ON. Tirane Vore VORE Volkswagen UP, me targe AA 751 KN Tirane Vore VORE Volkswagen Polo, me targe AA 628 FP Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe AA 513 KD Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy AA 624 ON. Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 4937 U Tirane Vore VORE Volkswagen Polo, me targe AA 629 FP Tirane Tirane Tirane Vore VORE Motociklete 125cc, me targe CAE 517 Tirane Vore VORE Volkswagen UP, me targe AA 517 KD Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 4931 U Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy me targe TR 4221 K Tirane Vore VORE BMW X5 me targe TR 1113 T Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe AA 148 AJ Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 7290 L Tirane Vore VORE Autoveture Smart, me targe AA 073 HZ Tirane Vore 3 VORE Volkswagen Caddy me targe AA 007 EJ Tirane Vore VORE Motociklete 50cc, me targe Cad 686 Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe TR 7569 P Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy 4+1, me targe AA 836 DC Tirane Vore VORE Volkswagen UP, me targe AA 652 KD Tirane Vore VORE Volkswagen Caddy, me targe AA 661 GK Tirane Vore VORE Autobus Daimlerchrysler 2005, me targe AA 366 ID
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VORE Autostrada Tirane-Dures, km 8, (prane nenkalimit te autostrades), nr.1

Adresa:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.1, Rruga e Elbasanit, Pallati Edil-Al-1, prane Ambasades Amerikane, kati i pare, nr.1

Telefoni:
244974

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 160 077 702,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 110 034 360,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 223 022 214,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 359 784 469,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 421 114 213,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:3 595 753 229,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 154 988 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 342 767 360,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016