Skip to content

MUCA

JSON

NIPT: K01421002H
Administrator: Genci Muça
Objekti i Veprimtarisë: Importin dhe eksportin e mallrave industriale, artikujve ushqimore, produkteve bujqësore, produkteve shtëpiake, shitjen dhe blerjen me shumicë dhe pakicë të këtyre produkteve si dhe aktivitete të ndryshme në investime të prodhimit. Import, eksport, prodhim, përpunim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm të drurit dhe metalike dhe nënprodukteve të tyre, të mobilierisë, të pajisjeve të zyrave dhe të pajisjeve të ndryshme të spitaleve dhe institucioneve të tjera publike etj. Në fushën e ndërtimit, ndërtime civile dhe industriale, rikonstruksione etj. Aktivitet në fushën e ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: MUÇA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.02.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 488 413 902,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Kamion Mercedes Benz TR 3034 P Tiranë, VORE Kamion Mercedes Benz TR 1673 P Tiranë Tiranë Tiranë Automjet tip DAIMLER CHYSLER me targa AA 219 IA. Tiranë Vore PICAR Kamion Mercedes Benz TR 1338 N VORE , Volkswagen TR 2196 T
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PICAR Autostrada Tiranë-Durrës, km.13, fshati Picar

Adresa:
KASHAR Autostrada Tiranë - Durrës, afer Dekes Tiranë Vore PICAR Fshati Picar, Autostrada Tiranë - Durrës Km.13, Dyqan ne katin e 2 te nderteses, Zona Kadastrale nr.3974, Nr Pasurie 166/90, Rruga Siri Kodra, perballe ish Punishtes se pastave Tiranë Vore PICAR Market tregtimi ne fshatin Picar Tiranë

Telefoni:
692090798

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 21 536 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 11 591 025,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 16 404 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:472 081 715,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 329 708 441,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015