Skip to content

SINTEZA CO

JSON

NIPT: K11324003F
Administrator: Shkëlqim Dino
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin e mallrave të ndryshme me shumicë e pakicë si; prodhime elektrike dhe elektronike, farmaceutike, kimike, etj. Shkëmbimi dhe shpërndarja e informacionit; dhënia e konsulencave dhe asistencës teknike. Broker duke synuar nxitjen e informacionit tregtar, organizimin e shërbimit turistik, organizimin dhe dhënien e përvojës në bujqësi e blegtori, transport e ndërtim, spedicion, trajtim licencash etj. Import eksport. Projektim dhe instalim rrjetesh kompjuterike dhe telekomunikacioni.
Emërtime të tjera Tregtare: SINTEZA CO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.12.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 295 596 800,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Furgon Ford TR 3609 P Tiranë. 2.Tiranë AA 109 EY.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Fortuzi", Nr.5

Adresa:
PRUSH Komuna Vaqarr, Fshati Prush Tiranë 2.Tiranë Rruga "Fortuzi", pallati Ferrar, bodrum.

Telefoni:
42238530

Faqja Web:
www.sinteza-al.com

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 58 206 736,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 41 300 372,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 34 193 709,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:389 931 136,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 308 440 601,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015