Skip to content

DAJTI PARK 2007(ish Vllaznia sh.p.k)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-20 14:14:04
JSON

NIPT: K11507003S
Administrator: Desart Kalaja
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikujve të ndryshëm ushqimore, industriale, barbufe, ndërtime civile, etj. Restorant, hoteleri, shërbime katering, përpunim, prodhim, tregtim i lëndës se pare ushqimore dhe shpërndarjes se saj. në fushën e ndërtimeve, punimeve të asfaltit, transport mallrash dhe udhëtarësh, tregtim karburanti, prodhim buke, tregtim brumërash, tregtim kasafortash, material elektrike, elektronike, grumbullim mbeturina skrapi, lavazho dhe pike servisi. Import-eksport dhe ndërtime civile. Grumbullim, ruajte, transport të mbetjeve urbane.
Emërtime të tjera Tregtare: DAJTI PARK 2007
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 170 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.C - Prodhimi primar me shumicë
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DAJT Lagjja Qesarake, Godine banimi dhe sherbimesh 3,4 kate + nencati + 2 kate bodrum, Kati I

Adresa:
Tirane Dajt PRISKE E MADHE DAJTI PARK

Telefoni:
2366861

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 14 777 291,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 54 794 693,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 13 434 229,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 66 167 193,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 10 312 858,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:399 535 127,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:444 801 090,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 227 709 585,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016