Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Desart Kalaja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

DAJTI PARK 2007 (ish Vllaznia sh.p.k, ish Qefalia)

K11507003S
(Tregtim artikujve të ndryshëm ushqimore, industriale, barbufe, ndërtime civile, etj. Restorant, hoteleri, shërbime katering, përpunim, prodhim, tregtim i lëndës se pare ushqimore dhe shpërndarjes se saj)

Tiranë 54794693 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni