Skip to content

KRIJON
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K12023001A
Administrator: Piro Zoga
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë e pakicë pajisjesh laboratorike, kimikateve e reagjentëve laboratorike, mjekësore e veterinare, medikamenteve e lendeve të para për prodhimin e tyre. Import eksport i makinerive, pajisjeve industriale, lendeve të para, artikujve të gatshëm dhe gjysme të gatshëm industriale, ushqimore, bujqësore, blegtorale, pijeve alkoolike, konsulence inxhinierike dhe ekonomike në fushën e teknologjisë dhe ambientit, në menaxhimin e prodhimit dhe shërbimeve, ndërtime civile dhe industriale, prodhim materiale inerte, ndërtimi, aktivitet imobiliar, sipërmarrje dhe veprimtari komisionere, hapje laborator për analiza mjekësore, të industrisë ushqimore, të ambientit dhe të metrologjisë. Hapje laborator për analiza mjekësore të industrisë ushqimore të ambientit dhe të metrologjisë, tregtim i mallrave me përdorim të dyfishte.
Emërtime të tjera Tregtare: KRIJON
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.01.2000
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 150 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Todi Shkurti, Pallati 5/1, Shk.1, Ap.2

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Sali Nivica, godine banimi dhe sherbimi, Kati nentoke

Telefoni:
42347713

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 60 556 706,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 45 836 228,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 39 560 312,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 46 295 165,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 79 047 224,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:241 033 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:245 494 529,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 221 317 235,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016