Skip to content

A.M.U 

JSON

NIPT: K14229210F
Administrator: Roland Veseli
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i materialeve të ndryshme për ujësjellës, gazsjellës dhe sisteme vaditjeje, si edhe kryerja e punimeve në ketë fushë. Tregtim i materialeve elektrike dhe elektronike, si edhe realizimi i punimeve në ketë fushë. Shërbim / riparim i makinave elektrike dhe i transformatorëve elektrik ( elektropompa, elektromotor, transformator). Punime alumini, metali, ndërtimi dhe montimi. Çdo aktivitet tjetër ekonomik që do të konsiderohet i nevojshëm dhe i dobishëm për realizimin e qëllimit të shoqërisë e që nuk bie ndesh me legjislacionin në fuqi. Importim dhe tregtim me shumicë dhe pakicë e pijeve, lëngjeve dhe produkteve ushqimore të ambalazhuara.
Emërtime të tjera Tregtare: A.M.U
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.10.2001
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 75 039 840,00
Numri i pjesëve: 328
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fushë Krujë Autostrada Fushë Krujë - Laç, km 1.5.

Adresa:
KASHAR, Njesia Administrative Kashar, Unaza e Re,rruga Loni Ligori, pallat 8 katësh, kati perdhe, dyqani nr. D -14

Telefoni:
42267671

Faqja Web:
http://www.hoovers.com/

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 10 986 660,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 11 878 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 882 235,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:123 483 714,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 91 004 145,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015