Skip to content

FLORFARMA

JSON

NIPT: K21405001N
Administrator: Arjola Todhe
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice e pakice, import-eksport të medikamenteve dhe të aksesoreve të ndryshëm farmaceutike. Tregtim me shumice dhe pakice të lendeve të para dhe produkteve farmaceutike në farmaci dhe spitale private e shtetërore. Import eksport të materialeve për përdorim mjekësor dhe tregtim e furnizim i tyre në subjekte publike e private. Import eksport, tregtim me pakice e shumice të aparaturave mjekësore, farmaceutike. Hapje klinikash laboratorike e farmaci për tregtim medikamentesh. Prodhim lende pastrimi, higjienizimi dhe dezinfektimi për përdorim të gjere. Prodhim barnash.
Emërtime të tjera Tregtare: FLORFARMA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.09.1999
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 21 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1 - Për ndikimin në mjedis
II.7.C - Prodhimi i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Qazim Vathi, Nr.72.

Adresa:
Tirane Vaqarr PRUSH Lagjia Prush, Ndertese 2 kateshe, Kati 1, Zona Kadastrale 3064, Pasuria Nr. 39/11, "FLOFARMA 1" Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Wolkswagen Caddy, me targa AA379 DD Tirane Vaqarr PRUSH Lagjia Prush, Ndertese 2 - kateshe, Kati 2 - Depo Farmaceutike, Zona Kadastrale 3064, Pasuria Nr. 39/11 "FLOFARMA 1" Tirane Tirane TIRANE Wolkswagen Caddy me targe TR 6984 P.

Telefoni:
682029006

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 9 360 676,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 9 523 337,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 292 092,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 383 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:357 041 485,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 246 794 329,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015