Skip to content

ILMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-27 10:19:30
JSON

NIPT: K21912001R
Administrator: Tefide Aliaj
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport të mallrave industrial, makinerive, pajisjeve e impianteve të ndryshme, farmaceutik dhe stomatologjik, industrial, bujqësor, ushqimore etj. Zhvillimin e aktivitetit të turizmit, transportit. Blerje të pasurive të luajtshme e të paluajtshme në interesa të shoqërisë. Tregtim, montim, mirëmbajtje dhe riparim i aparaturave e pajisjeve të ndryshme mjekësore të reja e të përdorura dhe refurbished, hapje depo farmaceutike, farmacie, spitale jo publike, laboratorë mjekësore, suplemente dhe produkte bimore si dhe furnizimi me pjese këmbimi, material konsumi, kite, reagjent dhe solucione të ndryshme, kimikate industrial.
Emërtime të tjera Tregtare: ILMA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.01.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 160 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Caddy Van 1.6TDI me targa AA827DK Tirane Tirane TIRANE Furgon Benz me targë TR 4060 T Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Caddy me targe AA 908 FE Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Caddy me targe AA 605 EM Tirane Tirane TIRANE Automjet Caddy me targe AA 479 GB Tirane Tirane TIRANE Automjet tip Caddy me targe AA 286 JI
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake Nr 3, Rruga Xhanfize Keko , Pallati AIA , Kati -1, Prane Ish Profarma

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake Nr 3, Rruga Xhanfize Keko, lsh ndermarrja Elektroteknike prane Ish Profarmes,Tirane Dajt SHISHTUFINE Lagjja Shishtufinë, Rruga Myslym Keta, Godina 3 Katëshe, Kati 1 (Magazinë) në Zonën Kadastrale Nr.3426

Telefoni:
0672047861 0672047869

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 41 092 760,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 42 311 213,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 28 214 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 51 274 057,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 60 549 023,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 126 171 629,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:805 772 667,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 840 145 508,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016