Skip to content

ALDOSCH - FARMA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K31503045V
Administrator: Aqif Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin me shumicë dhe pakicë, import-eksport dhe shitje me shumicë të produkteve farmaceutike OTC, produkte bimore, kozmetike, produktet parafarmaceutike, produkte veterinare dhe materiale konsumi mjekësore dhe pajisje mjekësore, zhvillimin e aktiviteteve për promocion marketing mjekësor dhe farmaceutik.
Emërtime të tjera Tregtare: ALDOSCH - FARMA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 03.02.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Myslym Keta, Ish - Antibiotiku

Telefoni:
42378933

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 141 622 390,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 196 591 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 135 833 783,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 216 182 527,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 186 677 002,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 640 385 511,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 155 699 464,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 254 581 516,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016