Skip to content

SORI-AL

JSON

NIPT: K31510059D
Administrator: Alma Tafani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbimi i ushqimeve të gatuara shpërndarja tek pacientet, menca. Realizimin dhe drejtimin e mencave, restoranteve, fast-food, bar-kafe, pastiçeri etj. Tregtim me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport të pajisjeve dhe mallrave që kane të bëjnë me sektorin e aktivitetit të ushqimit. Realizimi i shërbimit të pastrimit të ambienteve të brendshme dhe të jashtme të objekteve publike dhe private. Realizimin e shërbimeve të lavanterise, pastrimit kimik për entet publike dhe private. Transport mallrash për vete dhe për të tretë brenda dhe jashtë vendit. Tregtim me shumicë dhe pakicë dhe import eksport të mallrave industriale, ushqimore, blegtorale dhe bujqësore. Vlerësimin e ndikimit në mjedis dhe auditimin mjedisor. Grumbullim, transportim, ruajtje, riciklim, përpunim dhe asgjësim i mbetjeve urbane. Prodhim dhe tregtim të farave dhe fidanëve. Dezinfektim, deratizim, dezinfektim.
Emërtime të tjera Tregtare: SORI-AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.01.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 30 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane. Tirane Tirane TIRANE Furgon Mercedez Benz,ATP,TR 7651 U. Tirane Tirane TIRANE Automjet Daimler me targe AA 709 EX Tirane Tirane TIRANE Mercedes Benz Furgon, TR 9956 I Tirane Tirane TIRANE Brenda Ambienteve te repartit Ushtarak nr.6630, Rrapi i Treshit Tirane Tirane TIRANE Automjeti ATV STEYR AUTOBOT TR 7230 S Tirane Tirane TIRANE ATP Mercedes Benz Furgon, TR 3877 P Tirane Tirane TIRANE Brenda ambjenteve te Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi". Sauk. Tirane Tirane TIRANE Njesia bashkiake nr 4, rruga Myslym Keta, brenda ambienteve te garnizonit "Rrapi i Treshit" Tirane Tirane TIRANE Brenda Ambienteve te repartit Ushtarak nr.6640 (ASNI) Tirane Tirane TIRANE AA 745 MA Tirane Tirane TIRANE Automjet Daimler Chrysler me targe AA 719 EX Tirane Tirane TIRANE Motor Dayang, DY 110, Tipi XCH me targe: AJ311 Tirane Tirane TIRANE Land Rover discovery me terge AA 493 LP, TIRANE ATP MERCEDEZ BENZ FURGON TR 6558 N Tirane Tirane TIRANE AA 742 MA Tirane Tirane 3 TIRANE Automjet tip Land Rover me targe AA 894 GO Tirane Tirane TIRANE Land Rover me targe AA 283 LS Tirane Tirane TIRANE Autovetur TATA T611 me targe AA917 LT
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1 - Për ndikimin në mjedis
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Beqir Luga, Pallati Nr. 3, Shk. 1/1

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Rruga Kongresi i Manastirit, Zona Kadastrale 8140, Pallati i firmes "Diagonal Projektim & Zbatim", Kati perdhe Tirane Tirane TIRANE SPITALI USHTARAK QEND UNIVERSI Tirane Tirane TIRANE Rruga e Barrikadave , Brenda Qendres Ekonomike te Zhvillimit dhe edukimit te femijeve Tirane Tirane TIRANE Brenda ambjenteve te Qendres se Formimit Policor, Sauk,Tirane Tirane TIRANE KOM E DOKTRIN E STERVITJES Tirane Tirane TIRANE AA 741 MA Tirane Tirane TIRANE Bulevardi Zogu i Pare,brenda ambjenteve te Spitalit Universitare Obstetrik Gjinekologjik Mbreteresha Geraldine. Berat Berat BERAT Lagjja Kushtrimi, brenda ambjenteve te Spitalit Rajonal Berat Vlore Vlore VLORE Brenda ambjente te Spitalit Psikiatrik Ali Mihali, Lagjia " 10 Korriku", Rruga Perlat Rexhepi" Tirane Farke FARKE Brenda ambjenteve te Repartit Ushtarak 3006 Tirane

Telefoni:
2375605

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 14 112 037,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 23 111 531,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 9 165 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -15 055 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:289 975 360,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 293 289 774,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015