Skip to content

KUMRIA 1
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-27 10:19:30
JSON

NIPT: K32712210C
Administrator: Ibrahim Kumrija
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi dhe mbrojtja e jetës dhe shëndetit të personave fizik shtetas shqiptare dhe të huaj. Ruajtja dhe sigurimi fizik i objekteve publike dhe private Sh. P. S. F. Projektim, instalim, mirëmbajtje dhe monitorim sistemit të sigurisë ( alarmit dhe kamerave të vëzhgimit), nëpërmjet qendrës operative të kontrollit.
Emërtime të tjera Tregtare: KUMRIA 1
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 21.09.2001
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 21 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjia 11 Nentori. Rruga Shefqet Daiu, banese private nr 21

Telefoni:
682071352

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 27 952 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 219 157,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 690 572,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 491 211,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 927 172,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:94 158 210,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:61 418 094,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 39 072 737,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016