Skip to content

ELIPS 94
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: K33928041P
Administrator: Taulant Hajro
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim pijesh alkoolike e freskuese. Tregim artikujsh të ndryshëm ushqimor, bujqësor, blegtoral etj, trajtim dhe tregtim të preparateve të mbrojtjes se bimëve si brenda dhe jashtë vendit. Punishte për përpunim të fruta-perimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: ELIPS 94
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 10.01.1995
Rrethi: Maliq
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Korce Korçe KORCE Furgon Benz me targa AA 416 AO.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LIBONIK Fshati Libonik, Nr. 20, Libonik.

Telefoni:
0822 54815

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 29 488,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 025 589,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 650 480,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 199 235,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -691 393,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 515 794,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:14 836 710,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 862 126,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016