Skip to content

ERALD-G

JSON

NIPT: K36306784K
Administrator: Gezim Islami
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim në fushën e ndërtimeve dhe Vlerësim të pasurive të paluajtshme. Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditim mjedisor. Studim dhe përgatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndërtesave të çdo lloj. Hartimi i akteve te ekspertizës për zjarret e rena. Shërbime të planifikimit urban.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.06.2006
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber Maqellare Zyra në katin e parë, banesa 2- katëshe në lindje të fshatit herbel, Komuna Maqellarë.

Adresa Email:
gislami68@yahoo.com

Telefoni:
+355 42 357 970 068 2090392 068 2090392

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 23 130 147,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 13 122 092,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 10 838 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 413 410,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:56 156 122,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 31 076 941,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015