Skip to content

M E D I C A M E N T A
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: K41420001V
Administrator: Ilir Shehu
Objekti i Veprimtarisë: Tregti shumicë pakicë e barnave, produkteve sanitare, artikujve të higjene personale, kozmetikes, makinerive sanitare, pjesëve të këmbimit dhe materialeve të konsumit si dhe import medikamentesh dhe produktesh. Menaxhim i klinikave mjekësore dhe/ose aktiviteteve sanitare në përgjithësi; Menaxhim i pjesëmarrjeve në shoqëri apo veprimtari të tjera ekonomike, financiare, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: M E D I C A M E N T A
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 09.10.2003
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 210 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane Kashar KASHAR Automjeti tip Volkswagen me targe AA 671 FE Tirane Kashar KASHAR Automjeti tip Volkswagen me targe TR 2259 T Tirane Kashar KASHAR Automjeti tip Volkswagen me targe AA 492 JS
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KASHAR Autostrada Tirane Durres, Km.6, Rruga Dytesore, Ndertesa 2 Kateshe nr.5, prane POSEIDON

Telefoni:
692057651

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 36 975 526,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 65 963 500,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 48 359 640,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 51 497 073,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 57 002 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:779 565 611,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:768 111 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 631 958 374,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016