Skip to content

D& C PARTNERS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-12-14 10:18:07
JSON

NIPT: K41531001K
Administrator: Edison Drishti, Edmond Alikaj
Objekti i Veprimtarisë: Zyrë projektimi. Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi, duke përfshirë hartimin e planeve vendore rregulluese dhe studimet pjesore urbanistike. Hartimin e raporteve të Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis (VNM), kryerjen e Auditimit Mjedisor, Hartimin e ekspertizave për probleme Mjedisore dhe Vlerësimin e Raporteve të VNM-së si edhe rezultatet e një Auditimi. Inspektim dhe Auditim të Sigurisë Rrugore.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.05.2002
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Të punësuar: 9
Statusi: aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Urani Pano, Pallati i firmës "Cani", Kati i II-të, Zyra 8

Telefoni:
0682265511/0684005555

Faqja Web:
https://www.dandcpartners.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR (2018)
Kontrate shitje e kuotave te kapitalit (2018)
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare (2012)
Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyrat financiare (2014)
Pasqyrat financiare (2015)
Pasqyrat financiare (2016)
Pasqyrat financiare (2017)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 117 450,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 24 734 321,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 611 284,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -3 275 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 78 951,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 14 050 686,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 319 701,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:42 759 961,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:37 951 131,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 539 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 004 265,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 19 766 839,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.LALA