Skip to content

SARK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-06 15:47:11
JSON

NIPT: K52531415H
Administrator: Arben Kajolli
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport ,tregtim me shumice dhe pakice te mallrave farmaceutike ,barna mjekesore,materiale me perdorim dentar ,klinike mjekesore,ndertim te banesave ,objekte industriale,vepra bonifikimi,ujesjellesa-kanalizime,tregti dhe import-eksport te mallrave te ndryshme si dyer,dritare,tregtim i lendeve te para per industrine,hidrosanitare,paisje elektroshtepiake,makineri te ndryshme,pjese kembimi ,bime mjekesore,pije alkolike ,barbufe etj.Sherbime dhe mirmbajtje te sistemeve elektrike dhe elektronike ,sisteme te peshimit, shpim pusesh per uji. Tregtim te vajrave lubrifikante me pakice etj.Ndertim rrugesh te kategorive te ndryshme.Grumbullim dhe largim te mbeturinave urbane.
Emërtime të tjera Tregtare: SARK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
Viti i Themelimit: 26/11/2004
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: NZ.4912 -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Skenderbej,Fier, Rajoni nr 3, Perball supermarket Lalaj.

Telefoni:
0682085540

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 84 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 31 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 237 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 259 999,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 284 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:46 175 270,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 741 095,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 48 865 503,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016