Skip to content

ALBANIA NEW FARM SHPK

JSON

NIPT: K53717806Q
Administrator: Lefter Toli
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice e pakice te artikujve industrial, bujqesor, blegtoral, ushqimor, materiale ndertimi ,barna farmaceutike dhe veterinare, import eksport, transport mallrash per llogari te shoqerise dhe te treteve.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2004
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 31 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SARANDE Rruga "Dhimertika",Lagjja nr.1,Banesa nr.7.

Adresa:
Vlore Sarande SARANDE Mjet Furgon, tip Benz me targe SR 8089 B

Adresa Email:
Albania_new_farm@yahoo.com

Telefoni:
0692737607; 085226273

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013