Skip to content

GORA

JSON

NIPT: K54116604N
Administrator: Tosun Sadikllari
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi i objekteve publike dhe private ose ne perdorim te personave fizike dhe juridike qe ushtrojne veprimtarine ne Republiken e Shqiperise. Sigurimit dhe mbrojtjes se jetes dhe shendetit te personave fizik,shtetas shqiptar ose te huaj.Shoqerimin e vlerave monetare e materiale ose te sendeve te çmuara gjate transportit te tyre.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 1999
Rrethi: Pogradec
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Nr. i anëtarëve të bordit: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
POGRADEC Rruga Reshit Çollaku, lagjja nr 2, apartament me nr pasurie 4/3841, zona kadastrale 8581,prane shkolles Koli Gusho

Telefoni:
0692099685

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013