Skip to content

ALPEN PULITO

JSON

NIPT: K61516506H
Administrator: Agim Pashaj, Rahmi Dajlani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbim higjeno-sanitar (larje fasadash, dyshemesh, ambiente tregtare, publike, jo publike, industriale), si dhe import, eksport të gjithçka që lidhet me këtë aktivitet. Pastrim të ambienteve të hapura publike, mirëmbajtjen dhe gjelbërimin e hapësirave të gjelbra, pastrimin e ambienteve të mbyllura dhe zyra ose ndërtesa, shërbime D. D. D. Shërbim, pastrim kimik, lavanteri. Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis, hartimin e raporteve të vlerësimit të ndikimit në mjedis, për të kryer auditimin mjedisor për hartimin e ekspertizave për probleme mjedisore dhe thirrjen si ekspert për të vlerësuar një raport të vlerësimit të ndikimit në mjedis ose rezultatet e një auditimi.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.12.2005
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës , Lagjja 14, Rruga Asti Gogoli, Shkozet, ambient brenda Ndërmarrjes së Prodhimit Artizanal, Zona Kadastrale 8516, Nr.Pasurie 5/20

Adresa:
Durrës , Lagjja nr. 14, rruga Asti Gogoli, automjet me targë AA 310 NH Durrës RRASHBULL RRASHBULL RRASHBULL, Rruga Nacionale Durrës - Shijak, ambient i hapur, Zona Kadastrale 3216, Nr.Pasurie 50/5.

Telefoni:
0682009101 052/227525

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 123 417,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 474 606,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 280 627,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 140 532,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:51 872 931,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 452 374,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015